13 жовтня 2014

День народження у бібліотеці

За багато століть свого розвитку у бібліотеках з`явились нові інтер’єри, безліч креативних проектів, але дещо залишається незмінним - це постійний контакт з кожним своїм читачем, любов до нього та бажання розмалювати дитячий світ барвами радості.

Саме тому у Херсонській обласній бібліотеці для дітей з`явилась нова, нестандартна послуга – віднині наші читачі можуть замовити проведення дня народження у бібліотеці. Цікаво, що ініціатива проведення такого свята належала вчителям та батькам наших читачів, які самі запропонували бібліотекарям таку ідею.

12 жовтня бібліотекарі сектору періодичних видань перевтілились в аніматорів та провели для іменинника справжню шоу-програму. Іменинник – Бюргер Ростислав, учень 3-б класу ЗОШ №54, та його команда відправились на пошуки скарбів по усім відділам бібліотеки. На них чекав острів дружби, печера пригод, книжковий майстер-шеф та, навіть, літературний зоопарк!






Впоравшись з усіма завданнями, іменинник та його гості склали з букв-ключів слово "Періодика", де і відбулось святкове частування.



Завдяки такій нестандартній послузі у бібліотеці її читачі дійсно відчувають себе як удома і ще більше переконуються, що бібліотека – це їх територія спілкування!

1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік