01 жовтня 2014

«Свято кожен день або Рецепт успіху від Іллі Фролова»

Десятки і сотні людей йдуть по дорозі, на якій лежить камінь, і лише в одного з них з'являється бажання його прибрати. До таких людей належить і Ілля Фролов, звичайний школяр, проте з досить незвичайними захопленнями. 

Ілля разом з мамою завітав 30 вересня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, де на зустріч з ним зібралися учні 3-а класу ЗОШ №14. 



Ще напередодні зустрічі бібліотекарі естетичного виховання зазирнули до читацького формуляру Іллі та здивувалися не лише кількості прочитаних ним книжок, а й багатству тем, яким вони присвячені. Сам хлопчик розповів, що має понад 15 видів різноманітних захоплень: гончарування, плетіння шамбал, вирощування рослин, флейта, хіп-хоп, спортивна стрільба, скалолазання, виготовлення піньят і цей перелік неможливо закінчити. 



Ілля розповів своїм ровесникам про усі свої захоплення та навіть заграв на флейті, чим здивував не лише дітей, а й дорослих. Ілля є майстром піньят (про це його захоплення ви зможете дізнатися на сторінці його персональної виставки) і цього дня він разом з учнями розбивав на святковому порозі бібліотеки своє творіння, начинене цукерками та книжковими закладками!


А найголовніше, Ілля поділився з учнями секретом про те, як він вміє правильно планувати власне дозвілля. Адже, як би не ця якість, хлопчик зовсім  не мав би часу на свої захоплення.
Як правило, він займається улюбленими справами вже ввечері - з сьомої години до о пів на десяту,  коли уроки зроблені, всі тривоги дня позаду і можна зайнятися чимось своїм, заповітним.

Також наш маленький гість розповів про свої читацькі уподобання, а надто про книгу Джастіна Сміта "Як стати шпигуном за 7 днів" - і ми вже можемо здогадатися, яким буде наступне захоплення Іллі Фролова :).


Ковач Іра

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік