01 жовтня 2014

Святковий бібліокешинґ з Анатолієм Марущаком

30 вересня стало яскравим днем для учнів ЗОШ№ 57 м.Херсона, адже їм пощастило бути учасниками святкового бібліокешинґу з Анатолієм Марущаком – лауреатом Міжнародних і Всеукраїнських телевізійних фестивалів, членом Національного союзу кінематографістів, Національного союзу журналістів, Національного союзу письменників України, заслуженим журналістом України, директором творчо–виробничого об’єднання «Скіфія».

Захід було побудовано у формі часового порталу. Усі присутні змогли довідатися на що пан Анатолій витрачає щодня «86.400» секунд (адже за його підрахунками саме стільки секунд в одній добі). Діти мандрувати різноманітними зупинками, під час яких дізнавалися: з чого починається ранок письменника, скільки годин він витрачає на побачення з музою, які книги надихають автора, як він полюбляє проводити своє дозвілля, скільки дорогоцінних хвилин він витрачає на спілкування з родиною та друзями. Анатолій Петрович декламував свої вірші, давав дітям цінні поради, відповідав на оригінальні запитання дітей.




Сюрпризом для письменника і усіх присутніх стало відео за його поезією «Танго», яке можете переглянути і ви.




Несподіванкою і для самого пана Анатолія, і для учнів ЗОШ №57 стали цікаві завдання бібліокешинґу, під час якого діти спочатку знаходили збірки письменника, а потім у одній із них знайшли додаткове завдання – доповнити римою кожен рядок вірша пана Анатолія «Херсон». Варіанти оновленої поезії Анатолію Петровичу дуже сподобалися, а на завершення він прочитав для дітей оригінальний текст поезії.



Цінним подарунком для усіх присутніх стала топ-5 книг від Анатолія Марущака, акі ви можете знайти під час Віртуального 3-D туру, завітавши до Читальної зали.
Завершилась зустріч автограф-сесією, цінними порадами, та врученням подарунків найактивнішим учасникам заходу.


Ірина Срібна – головний бібліотекар 
в.о. читачів- учнів 5-9 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік