01 жовтня 2014

Бібліотека - місце, де починається шлях до успіху!

Під гаслом «БІБЛІОТЕК@ - ТЕРИТОРІЯ ЄДНОСТІ» відбувся захід із запрошеним гостем – Бороменським Максимом, який є успішним підприємцем та членом херсонської команди з американського футболу «Ks sharks American football».

30 вересня до сектору документів іноземними мовами завітали учні ЗОШ№16 та з превеликим інтересом поспілкувалися з Максимом Бороменським, адже він поділився секретом свого успіху, розказав факти та особливості американського футболу, та, навіть, продемонстрував професійну форму гравця!



А для того, щоб перевірити знання учнів про цей неймовірно популярний вид спорту в США (треба відмітити, що цікавість до цього спорту росте і в Україні!) працівники центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» провели інтерактивну вікторину Jeopardy «Facts about american football». 


Наприкінці зустрічі Максим розповів про якості, які на його думку треба мати сучасній успішній людині та відповів на всі запитання дітей. До речі, наш гість в дитинстві дуже полюбляв ходити до бібліотеки і зараз завжди намагається знайти час для нової книги, не дивлячись на щільний графік спортсмена. 

Тож, хочеться ще раз наголосити, що бібліотека - це місце, де починається шлях до успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік