02 жовтня 2014

Рецепт успіху від Лізи Мерешко та Елли Бенедик

Учні 8 класу загальноосвітньої школи № 56 м. Херсон у стінах обласної дитячої книгозбірні зустрілися з чотирьохразовою чемпіонкою Європи з плавання серед паралімпійців, рекордсменкою Європи, майстром спорту міжнародного класу Лізою Мерешко та її тренером Еллою Дмитрівною Бенедик.

Діти разом з бібліотекарями відділу естетичного виховання провели детективне розслідування стосовно того, з ким же у них зустріч, адже на спортивних сторінках різних Інтернет-видань якими тільки заголовками не рекламували успіх нашої рідної херсонки «… ограбила Европу», «Золотая рыбка», « …покорила Европу» та ін… Під час розлідування гості переконалися в тому, що природна стихія Лізи – вода, народилася вона під знаком зодіака Рак, за квітковим гороском – водяна лілія.



А ми Лізу та її тренера Еллу Дмитрівну асоціюємо з перлиною, так як мушля безперестанно катає свою перлинку в перламутрі, так і тренер постійно на контролі тримає все – час тренувань і відпочинку, навчання і захоплення, харчування і лікування своєї вихованки.

У залі панувала атмосфера відкритості і позитиву, діти, затамувавши подих слухали розповідь тренера. Для дітей справжнім відкриттям стало навантаження на спортсменів під час тренування.


Ліза зараз готується до чемпіонату світу, тому у неї дуже насичений графік, адже тренування проходять декілька разів на протязі дня. Незважаючи на щільний графік тренувань, Ліза зустрічається з друзями, багато читає, а також в’яже, вишиває та робить м’які іграшки.




В народі говорять «свято збирає друзів», тому і на наше свято завітали давні друзі – це солістка вокального ансамблю «Звездопад» Катя Кузнецова та солістка вокального ансамблю «Орхідея» Віолетта Гвоздєва, учениці ДМШ №1, керівником яких є викладач Ольга Кузнєцова.

Ліза і Елла Дмитрівна побажали дітям ніколи не зупинятися, долати всі життєві перешкоди і вірити в себе.


Довго не хотілося розставатися, діти брали автографи, фотографувалися, обмінювалися враженнями.

Ми, бібліотекарі відділу естетичного виховання, маємо надію, що кожний із присутніх на цьому заході знайшов свій «скарб» - рецепт до успіху.



А ще всі ми стали свідками, хто та як творить історію країни.

Анжела Ракша, 
завідувач відділу естетичного виховання

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік