02 жовтня 2014

До успіху – стежками книг!

30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек учні 4-Б класу гімназії №3 завітали до відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів на зустріч з громадським діячем, блоґером та активістом - Андрієм Юрійовичем Жнивіним.

Зустріч відбувалася не зовсім у звичному форматі, адже наскрізним ігровим компонентом усіх заходів цього дня був «літературний пошук скарбів» (власне бібліокешинґ), а діти та запрошені гості - це учасники, які знаходили ці «скарби».

Шлях до нашого скарбу лежав через віртуальний лабіринт, в якому треба було розшифрувати знайдені підказки та зібрати частини карти, на якій було вказано місце сховку. А «ключем» звісно ж був Андрій Юрійович , який поділився з дітьми спогадами дитинства, розповів про першу спробу «журналістського пера» - самостійно створену стіннівку шкільних новин. 




 Також гість розкрив секрети свого успіху, наголосивши, що книги, читання та самоосвіта відіграли дуже важливу роль у професійному зростанні.

Коли Андрій Юрійович розповів про свої захоплення, то всі разом влаштували «Паперову риболовлю» і зробили рибок з оріґамі.



Справжнім сюрпризом для всіх присутніх стала поява дракончика Тишка, персонажа з улюбленої книги гостя «Молочний зуб дракона Тишка». Саме ця казкова істота надійно оберігала «скарб» та допомогла знайти ключ від нього.

Насамкінець діти «засипали» гостя запитаннями та побажаннями.



головний бібліотекар
ВО дошкільників та учнів 1-4 класів
Альона Ліпкіна

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік