06 жовтня 2014

Читацькі ТВ-мандри

 Святкова Програма до 90-річчя ХОБД ім. Дніпрової Чайки пройшла цього разу у формі читацьких ТВ-мандрів. 

5 жовтня у стінах бібліотеки зібралося чимало шанувальників та поціновувачів  різноманітних  реаліті-шоу та телепрограм. Улюблені розважальні та інтелектуальні  ток-шоу  лунали не з екранів телевізорів, а у стінах рідної бібліотеки!

Розпочали звичайно ж з  «Ювілейних  новин». Без новин сучасному читачеві – нікуди! Особливо, якщо вони про "їстівні" книги, "літературне" взуття, "хвороби" від книг. 


Святкування  ювілею співпало з чудовим святом всіх освітян - Днем вчителя! Тому музична композиція від студентки Херсонського музичного училища Федоренкової Ірини була подарунком для всіх вчителів!


«Літературні сенсації» приголомшили гостей свята: 

- Мігеллю Сервантесу - 467 років
- Е. Хемінгуей не вживав цукру
- Найстарішому книжковому магазину  - 282 роки

У бібліопрограмі «Розсміши бібліотекаря» ведучі провели експеримент: чи можна пришвидшити читання з цукеркою у роті?


Також діти вгадували музичні заставки до улюблених телепрограм та кепкували з найсмішніших обкладинок до відомих книг.

Під час «Гри у класику» найначитаніші учасники перевіряли свої знання з всесвітньої літератури! А в бібліопрограмі «Начитані та успішні» кожен бажаючий мав змогу перевірити - скільки важать знання!



А на десерт наші гості взяли участь у програмі «БібліоСмак», під час якої шеф-кухар з Франції поділився рецептом святкового торту, який всі разом відгадали, а що відгадали - те і скуштували!





Сподіваємось, що на наступні вихідні користувачі нашої бібліотеки між телевізійними шоу та заходами у бібліотеці виберуть останнє!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік