27 квітня 2015

Оберіг із солоного тіста «Підкова на щастя».

У неділю 26 квітня учасники студії творчого самовираження «Мій світ» знову зустрілися у відділі естетичного виховання щоб трішки пофантазувати та проявити свої творчі здібності. На занятті маленькі майстри робили оберіг з солоного тіста – підкову на щастя.


Підкова вважається сильним талісманом. Подейкували, що знайдена на дорозі стара підкова обов’язково принесе удачу. Вона, за народним повір’ям, приносить в будинок багатство і успіх.



Існує багато версій та ідей, як саме прикрасити свій оберіг, щоб він став «найефективнішим». Наші фантазери прикрашали підкови монетами – як символом прибутку та багатства, першою літерою свого імені, а також розмістили на підкові кота, адже з давніх давен ця тварина вважалася оберегом сім`ї та дому.



Зовсім не обов’язково бути професійним художником чи чарівником, щоб змайструвати з солоного тіста маленьке диво й відчути радість творчості, що й довели учасники студії. А обереги, зроблені власноруч, можуть стати оригінальним подарунком на будь-яке свято або просто сувеніром на пам'ять, особливо якщо в ньому відобразити власну родзинку і креативність.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік