01 серпня 2016

Літо з бібліотекою триває!

У перший день останнього літнього місяця, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки радо відкрила свої двері для маленьких друзів з табору «Юнга».
Серпнева спека не стала на заваді гарній зустрічі, адже кожні відвідини нашої сучасної книгозбірні це нагода провести час весело та пізнавально. Сьогоднішня спортивна тема, що була вибрана юними таборятами, була розкрита у кожному відділі по-своєму.


У Читальній залі, хлопці та дівчата дізналися багато неймовірно-цікавих фактів з історії ігор світу та України зокрема. Розглянули алею української спортивної слави, згадали імена спортсменів, що прославили нашу батьківщину на весь світ. Підхопив тему, відділ літератури іноземними мовами, де було проглянуто спортивні відео та репортажі на англійській мові, гарний та цікавий спосіб перевірити та покращити свої знання іноземної мови. Молодшим відділом було гармонійно поєднано спорт та літературу, адже саме там було проведено літературний футбол, гру, що допомагає забивати гол знаннями. Книги, автори, герої, ілюстрації. Відділ естетичного виховання запропонував незвичайну подорож через захоплюючі експонати загадкової валізи під назвою – «Міні-музей цікавих речей». Дізнались, наскільки багато інформації містять в собі маленькі речі. Головне, захотіти побачити та пізнати. Інтернет-центр, у свою чергу, запропонував спортивні змагання зі знання комп’ютера, цікава гра, що відбувалась на високій кібершвидкості.



Діти з захопленням поспішали коридорами, знаючи, що у наступному відділі їх чекає маленьке бібліотечне диво. Ось так, мудро поєднуючи книги, мистецтво, Інтернет, спортивний інтерес до нового та прагнення до яскравості буття, можна створити ідеальне підґрунтя для соціально-активного, грамотного та ціленаправленого юного громадянина України. Наша бібліотека завжди була, є і буде однією з перших хто підтримує всебічний розвиток та становлення маленької людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік