четвер, 27 квітня 2017 р.

Пісочне шоу «Весняна казка»

Йде весна-королева по світу
і співає на всі голоси,
та заквітчує землю прогріту
творить дивні картини краси.


25 квітня читачі та гості Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки мали змогу на власні очі побачити «Весняну казку», яку створили учасники арт-студії «Острів».




Художній керівник студії Яна Косован поділилася секретами навчання дітей малювання піском.

Всі присутні поринули в цікавий світ пісочної графіки, дізналися чим вона відрізняється від пісочної анімації.

Учасники арт-студії продемонстрували свої надзвичайні композиції - «Циркове шоу», «Принц для Нюші», «Алые паруса», «Летучий корабель», «Неймовірна подорож».




Для вихованців загальноосвітньої школи-інтернату ім. Т.Г.Шевченка Яна та її учні провели майстер-клас з пісочної графіки. Діти мали можливість власноруч створити свою казку, зануритись у світ прекрасного, фантастичного.



Дуже приємно, що героями дитячих робіт є літературні персонажі. Бібліотекарі відділу естетичного виховання запросили учасників заходу взяти участь в літніх читаннях 2017 року, адже це цікава пізнавально-розважальна програма. Діти протягом літніх канікул мають змогу з користю провести свій вільний час, дізнатись про літературні новинки та поділитись цими знаннями зі своїми друзями.

Ось така весняна казка створювалася за допомогою піску.

P.S. Виставка робіт учасників арт-студії «Острів» буде демонструватися в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки до 3 травня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік