03 квітня 2017

20 років разом!

2 квітня сонячного, весняного дня сектор періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки гучно відзначив свій 20-літній ювілей!


Першими представили наших найменших гостей – учасників розвиваючого клубу «Пізнайко». Клуб працює з 2010 року і за цей час відбулося 143 заняття, під час яких бібліотекарі разом з дітками та їх батьками акуратно та дрібнесенько перерізали 1795 аркушів кольорового паперу, переклеїли 8 літрів клею, переліпили 17 кг. пластиліну.

Звичайно, це жарти, адже ніхто цього не підраховував, а те, що глядачі побачили на екрані – зовсім не жарти. Всі ці вироби зроблені маленькими рученятами.


Бібліотекарі сектору відзначили найкращих читачів, тих, якими пишаються.


Оплесками привітали батьків маленьких читачів! Це вони майже щодня приводять дітей до книгозбірні і прививають їм любов до читання.



Дуже приємно було бачити на святі бібліотекарів, які раніше в різні роки працювали у секторі періодики. А це Наталія Вікторівна Письменна, Леся Ігорівна Коростеліна та Любов Павлівна Шнирьова. Це вони у свій час розвивали, наповнювали, піднімали відділ, робили все для того, щоб сьогодні всім користувачам було тут комфортно і цікаво.

На свято завітали навіть і журнальні герої.


Невгамовні Смайлики – веселуни, стрибайлики, розумний і серйозний професор Крейд, а ще подруга ЗІНа – прибульця з космосу.


Крейд провів аукціон «Літературні коти», в якому переміг татусь маленького читача, доречі, також професор.




Не обійшлося без веселих ігор як для дітей, так і для дорослих.


А традиційну пісню, яку співають на день народження, виконали разом з крокодилом Геною та ще й потанцювали.


На згадку залишиться фото і маса позитивних емоцій!



Ангеліна Вєтрова, завідуюча сектором періодичних видань 
херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік