22 серпня 2017

На скайп-зв’язку: Херсон-Рівне

В прагненні добра, миру, любові
Ми сьогодні з вами всі єдині.
Будьте ви щасливі і здорові
В нашій незалежній УКРАЇНІ.


В рамках другого етапу патріотичної естафети Херсон-Рівне-Херсон «Будь патріотом – читай українське» напередодні державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України - відбулася друга скайп-зустріч. На зустрічі була присутня Оксана Токар, бібліотекар Центральної міської бібліотеки ім. В.Г. Короленка Рівненської ЦБС.



Цього разу майстер-клас по виготовленню ексклюзивних сувенірів запропонував Херсон.


На початку зустрічі читачі бібліотеки імені Дніпрової Чайки розповіли одноліткам з Рівного про красу таврійського краю, його історію та видатних постатей.



А майстер-клас провела Ольга Кухта, провідний бібліотекар відділу естетичного виховання Херсонської обласної дитячої книгозбірні. Сувенір у вигляді сердечка із солоного тіста червоного та білого кольорів в оздобленні з жовто-блакитних стрічок стане справжнім оберегом, а ще проявом чистих помислів та нашої любові до країни, в якій ми живемо. Гарні сувеніри, створені дітьми з Херсона та Рівного залишаться на згадку про сьогоднішню зустріч.




Під час майстер-класу діти також дізналися про цікавинки, пов’язані з символікою України, які занесені до Книги рекордів Гіннеса та Книги рекордів України.

Зі святом, країно!

Зі святом вас, діти України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік