16 серпня 2017

Патріотична естафета Херсон-Рівне-Херсон

Розпочався перший етап міжрегіональної патріотичної естафети Херсон-Рівне-Херсон «Будь патріотом – читай українське»,  приуроченої до державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.
Акція, до участі в якій долучаються юні херсонці та їхні ровесники із Рівного, проводиться Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки та Рівненською централізованою бібліотечною системою за підтримки Програми національних обмінів.

Сьогодні в рамках естафети відбувся майстер-клас від рівненчан із виготовлення ексклюзивних сувенірів-оберегів «З Україною в серці», до якого херсонські учасники приєдналися в режимі онлайн. А от безпосередньо в Рівному херсонців представляла Ольга Володимирівна Крижановська - заступник директора ХОБД й ініціатор цього спільного проекту.

Читачі бібліотеки  імені Дніпрової Чайки підтримали пропозицію колег із Рівненської центральної міської бібліотеки ім. В.Г.Короленка зробити браслети із жовто-блакитних стрічок, - кольорів нашого прапора.
 

Майстер-клас провела майстриня Олександра, яка  розповіла про техніку плетіння. Всі учасники зустрічі справилися із завданням. Подарункові браслети, виготовлені дітьми з Херсона та Рівного, стануть оберегами для воїнів АТО.
Продовження естафети - її херсонська частина - відбудеться вже напередодні свят. Бібліотека ім. Дніпрової Чайки зустрічатиме колегу із Рівного. Тоді ж і вийдемо на скайп-зв’язок Херсон-Рівне, а саме - 22 серпня 2017 року об 11.00. 
Чекаємо читачів обох наших бібліотек на майстер-класі від херсонців у відділі естетичного виховання, для того щоб виготовити нові ексклюзивні сувеніри і добре провести час за дружнім спілкуванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік