22 серпня 2017

Це моя Україна, це моя Батьківщина

Говорити про нашу країну можна нескінченно. Україна – це неозорі простори рідної землі, що тягнуться від Карпат до Чорного моря. Україна – це історія народу, який протягом багатьох років боровся за свою свободу і незалежність. Україна – це рідна мова, яка стала однією з найрозвинутіших мов світу. Україна – це наша Батьківщина.

Тому саме сьогодні, напередодні Дня Незалежності, до молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали юні патріоти, які мали змогу перевірити свої знання щодо історії, звичаїв та традицій рідної землі.

Маленьким українцям була представлена патріотична панорама, на якій було розглянуто і українську кухню, і хатні справи, і обереги, і символіку. Була можливість навіть «завітати» до майстерні ремісників.
  


Наприклад, на зупинці «Всяка всячина» дітям потрібно було назвати грошову одиницю нашої країни, або пригадати ім’я київського князя, прозваного Мудрим.
  


Усі присутні, навіть дорослі, активно виконували завдання, показали гарні знання і довели, що наша Україна - це найкраща у світі держава.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік