31 серпня 2017

Ярмарок городній

У відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки протягом літніх канікул працювала фабрика казкових речей «Творчі секрети літературних героїв». 30 серпня відбулася остання зустріч і пройшла вона у формі ярмарку.

На святковий ярмарок запросило дітей городнє Опудало. Воно стильне, модне, адже:

«Сам над стилем працював, всі журнали мод читав!
Вбрання маю шикарне, горобців лякаю справно»


 

Дітлахи разом з ведучою свята – Господинею, пригадали літературних героїв, які навчили дітлахів виготовляти казкові речі.


Учасники та гості бібліотеки побували на справжньому городньому ярмарку. Порозгадували загадки, пограли в смачні ігри, натанцювалися та позмагалися, хто вправніший.



Наші юні господині зібрали овочі для смачного борщу. А щоб продемонструвати свої театральні вміння діти зробили експромт – інсценізацію казки «Дюймовочка», яка відбулася у форматі справжнього дефіле.


Дорослі гості теж не залишилися поза увагою. Саме для них була проведена запальна вікторина «Най…, най…», де вони проявили свою кмітливість.



Відділ естетичного виховання нагадує читачам, що по неділях розпочинають свою роботу наші клуби. 3 вересня о 13.00 ми чекаємо вас на занятті студії творчого самовираження «Мій світ», а 10 вересня о 14.00 - на занятті літературно-театральної студії «Чеширський кіт».

Чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік