29 вересня 2017

Бути розумним – це КРУТО!

Весела, феєрична, сонячна зустріч третьокласників Херсонської школи №15 та Ірини Немової, засновника Першої Дитячої Академії в Херсоні, відбулась в обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки в рамках Відкритого уроку читання, приуроченого до Всеукраїнського дня бібліотек.


Ірина надзвичайно приємна людина. Спілкування з нею легке, мов пір’їнка. 


А під час ігор «Журнальні герої» та «Бібліотечне фотополювання» вона продемонструвала не тільки знання з літератури, а й неабияку зібраність.


А як за 30 хвилин нашу гостю полюбили дітлахи!


Ірина розповіла хлопчикам і дівчаткам, як досягти успіху: головне – не боятися мріяти. Заплющити очі і уявляти своє майбутнє. А мрії обов’язково збуваються у наполегливих і трудолюбивих.


А ще назвала книги, які вона, прочитавши в дитинстві, запам’ятала на все життя. Це «Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері, «Аліса в Країні Чудес» Льюїса Керрола, «Чарівник Смарагдового міста» Олександра Волкова.



Зовсім недавно Перша Дитяча Академія в Херсоні святкувала свій перший день народження. Третьокласники у подарунок виготовили привітальний плакат.


Ірина Немова також нікого не залишила без подарунка.


Дякуємо нашій гості – чудовій людині, компетентному спеціалісту своєї справи, за незабутню зустріч. Успіхів Вам, Ірино, натхнення, творчих здобутків, а Академії – процвітання! 


Ангеліна Вєтрова, 
завідуюча сектором періодичних видань
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік