14 вересня 2017

Святкуймо день міста!

Напередодні дня народження нашого рідного міста у секторі документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової чайки пройшов пізнавально-розважальний захід для юних гостей зі школи № 32. Наша маленька батьківщина – Херсон, дуже привітне місто, що увібрало у себе силу, красу, наполегливість, доброзичливість та щедрість усіх своїх предків. 

Чому усіх? Бо Херсон хоч і населяють в більшості своїй українці, та все ж таки він був і є домівкою для людей різних національностей. Саме корінні народи та народи, що населяли наше місто і стало головною темою сьогоднішньої зустрічі.  Діти дізнались багато нового про знайомі будівлі та пам’ятки архітектури, що залишили нам предки, цікаві фото, що розкривають звичні місця з іншого боку. Хлопці та дівчата з захопленням слухали про те, скільки зробили для Херсона та Херсонщини видатні мужі, що проживали тут. 


І хоч  були вони різних національностей, любили вони наше місто, як рідне. На заході також прозвучало багато цікавої інформації, відбулися жваві обговорення і, звичайно ж, невеличке інтелектуальне змагання. У нашому непростому сучасному світі дуже важливо показувати дітям, що національність не важлива, бо в першу чергу ми всі - люди, а разом з тим і друзі, сусіди, жителі міста, країни та планети Земля.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік