01 вересня 2017

Життя в європейському стилі

1 вересня сектор документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відкрив двері для своїх маленьких друзів із школи ХАБАД. Хлопці та дівчата мали змогу продемонструвати свої знання у розважально-пізнавальній експрес-вікторині «Життя в європейському стилі». Приємним доповненням до серйозного питання був розгляд відношення наших гостей до дружби, що стало головною темою сьогоднішньої зустрічі.
  


І це не з проста, адже важливість даного почуття важко переоцінити у сучасному непростому житті. Багато говорили та висловлювали власну думку з цього приводу у міжособистісному та світовому масштабі.
  


А ось завдання заходу, що був підготовлений бібліотекарями про столиці, звичаї, винаходи та відомих особистостей дали змогу гостям дізнатись багато нового та цікавого про країни, що є друзями нашої держави. Весело та невимушено пройшла  зустріч та подарувала хлопцям та дівчатам не лише гарний настрій у перший день навчального року, а й чималий обсяг корисних знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік