29 вересня 2017

Скарби бібліотеки

У пошуках скарбів Таврії вирушили учні 7-Б класу гімназії №20 разом з успішним гостем бібліотеки Йосипенко Ігорем Васильовичем, депутатом Херсонської обласної ради, меценатом, керівником підприємства ТОВ СП «Злато Таврії».

 Відкритий урок читання пройшов у цікавій формі - бібліотечний геокешинг. Під час зустрічі читачі разом з гостем здійснили віртуальну мандрівку Таврійським краєм та спробували відшукати дивовижні скарби рідної Херсонщини. 



Гість заходу розповів про бібліотеку свого дитинства, про навчання та про рідну сім'ю, а ще, як агроном за фахом, дав школярам поради щодо вибору майбутньої професії. Пан Ігор також розповів про свою активну участь у відродженні Камянської січі, яка є справжнім скарбом не тільки для херсонців, але й для всіх українців. 


А для бібліотеки справжнім скарбом є безумовно читачі - активні, розумні, веселі, винахідливі, сучасні і креативні. Саме одного з таких читачів у цей святковий день і було нагороджено за перемогу у Програмі літніх читань «Канікули з книгою 2017» - Михайла Годованюка, учня 7-Б класу гімназії № 20. 



А ми хочемо подякувати Ігореві Васильовичу за цікаву зустріч з дітьми, за його поради та власний життєстверджуючий приклад - приклад успішної та начитаної людини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік