17 вересня 2017

Sunday School of Parents

17 вересня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки розпочала свою роботу недільна Школа батьків від сектору документів іноземними мовами. Доки малеча насолоджувалась цікавинками книгозбірні, батьки не мали часу нудьгувати, бо чекав на них пізнавально-розважальний діалог з елементами гри. 


Не зважаючи на те, що тема сьогоднішньої зустрічі була досить серйозна – «Vocabularies for kids», пройшла вона у приємній та веселій компанії з мамами та татами наших маленьких читачів. Наші гості разом із бібліотекарями обговорювали цікаві ігрові методи використання різних словничків для навчання дітлахів. Навіть спробували на собі тлумачні, фразеологічні та інші завдання, питання і загадки, щоб вдома спробувати пограти зі своєю сім’єю.


Неабиякий інтерес гості виявили до літератури, у якій описані крилаті вислови на англійській мові з історією їх виникнення. Зацікавились батьки навчальними та розвиваючими ресурсами, що представлені у секторі, розглядали словники як для малечі, так і собі на допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік