11 червня 2018

Всеукраїнська літня школа «Освітні ініціативи – 2018»

Вже декілька років поспіль Херсонська академія неперервної освіти з метою підвищення професійної компетенції педагогів організовує Літню школу для працівників дошкільної та початкової ланок освіти, яка в цьому році відбулася 4-8 червня на базі ОЗСНВК «Академічна гімназія» Скадовської міської ради.

У роботі Літньої школи брали участь понад 100 освітян з усієї України (Харківська, Кіровоградська, Сумська, Полтавська, Дніпропетровська, Миколаївська, Херсонська, Черкаська, Волинська області).

Під час функціонування Школи організатори вміло поєднали відпочинок на теплому Чорному морі з новими враженнями від спілкування з колегами та фахівцями в галузі педагогіки та психології. На учасників чекало знайомство з інноваційною діяльністю освітніх закладів регіону, дискусійні майданчики, тренінги, майстер-класи, інтелектуальні ігри, спортивні та культурні заходи.

Одним з таких розважальних заходів став День Нептуна на острові-заповіднику Джарилгач – «Екватор педагогічної майстерності», модераторами якого стали працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки: Крижановська Ольга Володимирівна - заступник директора з організації бібліотечного обслуговування, Крижановська Наталія Миколаївна - завідувач відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів та Ковач Ірина Миколаївна - завідувач медіа-центру.
  

На Свято Нептуна спочатку завітали несподівані гості – Водяник та Пірат, які і оголосили початок розваг. Далі з морської безодні з’явилася Морська Цариця, яка дуже полюбляє різні забави та потіхи. І першим завданням для присутніх було подарувати Цариці компліменти, дифірамби. Впоравшись із цим завданням, педагоги потрапили на зустріч із «справжнім» Нептуном. На учасників розважального заходу також чекало кілька конкурсів, таких як «Довірливий капітан», «Крокодил», «Музична хвиля», «На абордаж!» та інші.

А для того, щоб перетнути екватор професійної майстерності, кожній команді, а їх було сім, потрібно було захистити творчі проекти і довести, що на острові зібралися справжні спеціалісти педагогічної майстерності. Чудова командна робота несказанно вразила Владику всіх вод на Землі і він негайно, після оголошення свого Указу, провів церемонію морського хрещення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік