27 червня 2018

Бібліотечна Фабрика Зірок. Майстри слова - письменники

26 червня на «Фабриці Зірок» Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки наші читачі знайомились із творчою професією письменник. 


Юним літераторам довелось відповісти на складні запитання: які якості притаманні письменнику, для чого вони пишуть і які жанри найцікавіші для дитячої аудиторії. А ще вони мали змогу перевірити свої письменницькі здібності, виконуючи творче завдання.


Всі «фабриканти» добре знають імена класиків української літератури, яких з легкістю називали, а ось із сучасними «працівниками пера» було складніше. Бібліотекар познайомила дітей із новими іменами сучасної української літератури.



Юні читачі продемонстрували свою увагу, винахідливість під час гри «Літературна плутанина». На книжковій виставці діти повинні були знайти фото письменника та книги цього автора, а ще назвати головних героїв його творів.

Виставка-випробування «Бібліотечна Фабрика Зірок» допомогла визначитись із фаворитами заходу. Між двома учасниками розгорілась дуель, яка завершилась в нічию з рахунком 8:8.



Переможцями на Бібліотечній Фабриці Зірок в номінації «Письменники» стали Бенедещук Олександра та Байбуз Лев. В нагороду вони отримали гучні оплески та книги із серії «Життя видатних дітей».
Завідуюча відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів
 Вікторія Сломчинська.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік