21 червня 2018

Під парусом літа – до нових відкриттів

Сьогодні до «ігрового майданчика» Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали вихованці Театральної студії «На біс». Щоб відпочинок дітей у книгозбірні став особливим і незабутнім, бібліотекарі запропонували різноманітні розваги та цікавинки.

Сектор літератури іноземними мовами радив  здійснити бібліо-експедицію «Fairy Encyclopedias», Інтернет-центр  -  завітати до віртуального «Зооленду» і взяти участь у турнірі юних природознавців,.. 


... а відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів закликав спробувати свої сили в інтелектуальних змаганнях. Завдяки "розумовим перегонам" хлопчики та дівчатка довели, що, незважаючи на юний вік, вони справжні ерудити, знавці, шукачі пригод та нових відкриттів.
***
Справжнім сюрпризом для малечі стала презентація виставки-реклами «Тут ростуть діти. Шведська література для дітей», яка потрапила до нас у бібліотеку із самого Королівства Швеція завдяки  Мартіну Хагстрьому, Надзвичайному і Повноважному Послу Королівства Швеція в Україні, та Карлу Стурену, почесному консулу Королівства Швеція в Каховці.
Унікальність  виставки полягає не тільки в тому, що, завдяки барвистим банерам, присутні мали змогу пригадати популярних і вже відомих літературних персонажів швецької літератури для дітей, а й познайомитися з новими авторами та героями. Розмаїття представленої літератури не залишило байдужими жодного читача.  Кожен з них у наших фондах знайшов цікавинку за своїм смаком.

Додав позитивних емоцій і традиційний танцювальний батл, який відбувся у ігровій залі нашої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік