26 червня 2018

Мультиплікаційна студія в бібліотеці


Справжній батл думок та ідей розпочався сьогодні  у мультиплікаційній студії Медіа-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Нескінченний вир пропозицій,  яким повинен стати наш мультфільм? Буде він яскравим та музичним, чи спокійним та серйозним, а може взагалі німим. Адже сьогодні діти познайомилися з історією створення мультиплікації, її видами та техніками. І звичайно ж, нам захотілось все і одразу. Але починати все ж таки довелося з проекту та підготовки місця зйомки.


Після обговорення ідей діти прийнялися за не менш цікаву роботу – декорації та оформлення різних локацій для зйомки. І ось  всі вже занурилися у неймовірний світ морських глибин. За якийсь час пуста площина почала оживати, на ній з’являлися яскраві водорості та корали, мушлі та каміння,  кожну з них діти створювали власноруч. Поєднання безліч різних технік: паперобластика, папьє-маше та ліплення перетворились в один колаж.


Зовсім скоро почнеться  найцікавіше: сценарій, розподіл ролей, зйомки, звукозапис та монтаж. Приєднуйтесь до нашої знімальної команди що понеділка о 14:00  у відділі медіа-центру.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік