24 січня 2019

Програма заходів для вчителів німецької мови

23 січня викладачі німецької мови херсонських шкіл відвідали Херсонську обласну бібліотеку для дітей ім. Дніпрової Чайки для знайомства з новітніми методиками викладання мови. Це методики знайомства у групі та парах, усне спілкування на обрану тему, лексичний практикум та читання текстів за методикою реципроку – тобто вільного інтерпретування змісту тексту. Бібліотекарі не лише презентували методики, а й підготували практичні вправи до них. Тому викладачі мали змогли оцінити їх з точки зору учня і вносили пропозиції щодо доповнення чи заміни окремих компонентів відповідно до віку та рівня володіння мовою у учнів.



Було цікаво та пізнавально, тим паче, що це була перша зустріч у новому році. Семінар відвідав мовний асистент Гете-Інституту Хайнріх Аммон, який брав активну участь у практичних заняттях.


Бажаємо викладачам успіхів у роботі та дякуємо за співпрацю з нашою книгозбірнею. Дякуємо Наталії Вікторівні Гулюватій за допомогу в організації та проведенні зустрічі. Сподіваємося на подальшу співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік