21 січня 2019

Цікавинки про читання для кращого зростання

Читання здавна було привілеєм аристократії, а пізніше – інтелігенції. Розумні люди завжди відчували потяг до нових знань, який задовольняли читанням книжок. На щастя, ті часи, коли книги були надзвичайно дорогими й важкодоступними, давно минули. На сьогодні кожен із нас має нагоду стати розумнішим завдяки читанню книжок. Втім, збагачення знань – не єдина причина, чому варто полюбити читання. 
На першій зустрічі  батьківської школи у новому році молодший відділ підготував для присутніх огляд цікавих та корисних фактів про читання.


А чи знали ви, наприклад,  що  Наполеон читав зі швидкістю дві тисячі слів у хвилину, а у деяких закордонних  фірмах не беруть на керівну роль фахівця, якщо претендент читає менше 400 слів за хвилину. Чи про те, що кращий спосіб розслабитися  і зняти стрес —  це читання книг!  Під час засідання ми спробували здивувати та показати наскільки читання важливе не лише для дітей, а й для дорослих. Деякі факти й справді зацікавили та викликали жваве обговорення у присутніх. 


Давайте робити життя яскравішим, а читання корисним. А усіх небайдужих батьків чекаємо на наступному засідання у лютому. Ми для вас готуємо скриньку відкриттів на тему «Чому майбутнє залежить від бібліотек, читання та уяви (за Нілом Ґейманом)». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік