03 січня 2019

Канікули – час розваг!

Сьогодні для своїх відвідувачів - гостей із Олешківського району відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів влаштував справжню інтелектуально-розважальну дуель.



Хлопці та дівчата з’ясовували, хто з них сьогодні виявиться спритнішим та ерудованішим. Гра вийшла надзвичайно напруженою та веселою. Протягом усього заходу учасники виконували найрізноманітніші завдання, демонстрували свої знання та вміння. 



У конкурсі «Разом, швидко, правильно»  учасники виявляли свою спритність та уміння швидко зорієнтуватися, адже їм потрібно було скласти  загадане слово з літер, які вони мали. Із цікавим завданням – відгадати «Хто я?»  зуміли впоратися обидві  команд, де показали чудову креативність та харизму. У конкурсі на бонусні бали учасники відповідали на каверзні питання і намагалися відгадати приблизні відсотки правильної відповіді.




Та не зважаючи на те, що хлопці з різницею в 1 бал отримали перемогу, обидві команди показали чудовий рівень обізнаності. А от хто отримає першість наступного разу – таємниця. Та не таємниця те, що час проведений з друзями у бібліотеці – це завжди весело та цікаво!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік