30 березня 2014

Коли тато і мама були маленькими…

Сьогодні у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів бібліотеки імені Дніпрової Чайки відбулося сімейне свято «Коли тато і мама були маленькими…». Проведення саме такого заходу вже стало традицією, адже кількість читацьких родин нашої бібліотеки збільшується щороку.


Цього разу три родини змагалися за звання найбільш дружної, інтелектуальної та начитаної. Діти разом з батьками взяли участь у цікавих та веселих конкурсах.
Конкурс «Вустами дитини» викликав неабиякий інтерес як у дорослих, так і у дітлахів, тому що завжди цікаво розшифрувати те, що мали на увазі діти. В цьому завданні треба було за підказками-характеристиками здогадатися про який предмет йде мова.
Також на учасників розважальної програми чекала «Навколосвітня подорож», «Казковий переполох» і «Музична карусель.» А ще учасники мали допомогти матусі приготувати обід




Та найцікавішими напевно були саме розповіді дітьми-учасниками сімейних легенд, кумедних історій, що трапились з їх батьками, коли вони були маленькими.
 Свято закінчилося, переможці та учасники отримали свої нагороди, та не закінчилося спілкування з книгами. Тож читайте якомога частіше всією сім’єю та приходьте наступного року на сімейне свято у бібліотеку!
Також хочеться подякувати всім, хто прийшов, щоб взяв участь у конкурсі або просто повболівати за учасників!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік