27 березня 2014

Розшукуються лицарі!

А чи знаєте ви, де знайти лицарів? Ось вам відповідь: у секторі періодики Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки! Саме там проходила розважально-пізнавальна гра під назвою "Лицарі Таврійського краю".
Під час гри усі її учасники поринули у дивовижний світ козацьких пригод. І це зовсім не вигадки,  бо колись Херсонщина була місцем, де запорізькі козаки збудували дві Січі. Саме тут засяяла зірка полководця Івана Сірка, цим ось Дніпром ходив до Туреччини на дивовижних човнах-чайках легендарний гетьман Сагайдачний, тут пролягали шляхи і Богдана Хмельницького, і Костя Гордієнка, і Дмитра Вишневецького. Місце, де ти живеш має унікальну історію!
 

Змагаючись у командах, читачі сектора дізнавались, які страви готували козаки, що добували на Кінбурнській Косі, скільки козаків вміщувала чайка, чим займались таємничі характерники, кому наші козаки дали прізвисько Нечеса та за що! Та ще багато інших цікавинок!


Тож, світ справжніх лицарів вже відчинив свої двері саме для тебе, приходь у сектор періодичних видань та грай з друзями!!!

Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік