28 березня 2014

На канікулах до бібліотеки!

Співробітники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на канікулярний час підготували та реалізували програму підтримки читання для вихованців Обласної школи-інтернат ім. Т.Г. Шевченка.
Протягом Тижня дитячого читання для учнів школи проводились незвичайні інтерактивні заходи для того, щоб зробити дозвілля дітей змістовним та цікавим!
Так, 24 та 25 березня співробітники сектору літератури іноземними мовами підготували та провели розважально-пізнавальну гру “Face –control”, а бібліотекарі читальної зали організували зустріч з херсонським поетом Сергієм Зубарєвим. 


27 березня відбувся захід «Дивимось книги, читаємо фільм». Учні познайомились з всесвітньо відомими творами: «Життя Пі» Я. Мартел, «Голодні ігри» С. Коллінз, «Персі Джексон і Олімпійці» Р.Ріордан. Діти розповіли свої про враження від кінофільмів, сперечались, що краще – кіно чи книга.

А 28 березня відбулась незвичайна екскурсія з кінокамерою «Невигадані історії».


Вихованці школи дізналися про зародження і перші кроки одного з найулюбленіших і найпоширеніших видів цього мистецтва. Діти дізналися про фільми які було зняти на Херсонщині. А по завершені заходу діти були нагороджені призами та подарунками!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік