28 березня 2014

Бібліотека збирає "генерацію Google"!

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки продовжує набирає обертів сучасний проект "Новітні технології для генерації Google". Головною метою проекту є підвищення інформаційної грамотності школярів та рівня безпеки у користуванні соціальними мережами, використання веб-ресурсів для самоосвіти і розвитку особистості.

Під час першого етапу бібліотекарі проводили промо-акцію цього проекту у 9-ти школах нашого міста. Тепер прийшов час зустрітись у стінах бібліотеки усім, хто зацікавився. На зустріч прийшло 17 дівчат та хлопців з різних шкіл: ЗОШ № 27, 35, 11,1 та гімназій № 6 і № 3.


Під час знайомства кожен учасник проекту називав своє ім`я та говорив про те, що він чекає від участі у такому проекті. Виявилось, що мотивацією до участі стали такі бажання: самостійний розвиток, розширення світогляду, зацікавленість IT-технологіями та сподівання набути навичок журналіста.


Модератор зустрічі, Кирило Стремоусов, запевнив учасників, що усе це можна отримати, якщо є сильне бажання. І почати можна просто зараз. Тому усіх присутніх було поділено на три команди із незвичайним завданням - запропонувати свою версію сайту, або сторінки у будь-якій соціальній мережі та наповнити її тим змістом, який буде цікавим і корисним їм та їх друзям! Вийшло досить цікаво! Тому, якщо у вас виникло нестримне бажання приєднатися до нашої креативної молоді, це можна зробити дуже легко. Вже створено сторінку у соціальній мережі "Вконтакте" під назвою "Новые технологии для генерации Google".




Отож, слідкуйте за розвитком нашого проекту!



Михайлова Інна,

координатор проекту,
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік