14 березня 2014

Де живуть музи?

«Музи? Та ще й де вони живуть? Таке дивне запитання! А хто це взагалі?» - запитують маленькі відвідувачі відділу естетичного виховання, учні 3 класу загальноосвітньої школи № 15 м. Херсона.
І ринуть вони разом з бібліотекарем у грецьку міфологію. Пізніше стає зрозуміло, що відділ цей незвичайний, тому що навіть літературу для дітей відбирають чарівні богині поезії, танцю, музики та різних мистецтв і наук.



А знайти на полицях відділу можна книги та журнали, які познайомлять з різними техніками декоративно-прикладного мистецтва: квілінг, квілтінг, амігурумі, поробки з паперу, мушлів, шишок, макарон та багато іншого. Можна навчитися фокусам, а можна – гарно готувати. Справжнім співаком, танцюристом, артистом можеш і не стати, але бути у курсі новинок у світі театрального, музичного, танцювального та кіномистецтва тобі, юний друже, під силу.



Скоро канікули і гарно провести час тобі пропонує Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки. Тож завітай до своїх друзів-книг на гостини!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік