04 березня 2014

Квіткова тематика у тренді!

Глянцеві журнали щоразу демонструють на своїх обкладинках модні тенденції. Наш сектор періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей теж не відстає від сучасності і може назвати, які поробки користуються найбільшим попитом, адже за останні два тижня багато учнів молодших класів виявили бажання майструвати переважно квіти. І це зовсім не викликає здивування, адже через декілька днів свято Восьмого Березня.



От і клубне об`єднання "Пізнайко" зібралось на захід під назвою "Любій матусі з любов`ю" (святковий подарунок). Тож приділили найбільше уваги саме створенню диво-квітки у якої дуже незвичайна назва – геоцинт. З початку малюки познайомились з цією "голандською гостею" за допомогою журналів сектора періодики. Вони дізнались, що ці квіти мають різноманітний колір і приємний аромат, при ранньому потеплінні починають цвісти вже в середині весни, а форма квітки гіацинта дзвіночкоподібна або схожа на глечик. А ось і чудовий віршик про нашу квітку!

Гість заморський, голландськеє диво
Запашисто-тендітний корал.
Гіацинтові квіти журливо
Про весну шепочуть всі нам!

Змайстровані квіти виглядають як справжні, і це зовсім не дивно, адже всі вони зроблені з любов`ю!

Сектор періодичних видань вітає усіх матусь, бабусь, сестер і, взагалі, усю прекрасну стать нашої країни з приходом весни, зі святом 8 Березня!


Михайлова Інна,
завідуюча сектором періодичних видань

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік