28 березня 2014

Бібліотечний флеш-моб

Найбільше діти полюбляють робити щось незвичайне та оригінальне. Саме тому учасники веб-кесту "Школа промоутерів"  чекали із нетерпінням бібліотечного флеш-мобу "Як пройти до бібліотеки?", адже вони стали учасниками такої акції вперше. Діти зібралися в призначений час в призначеному місті, ще раз обговорили деталі, підготували обладнання для знімання відео, переглянули питання до учасників флеш-мобу, а ще підготували цікаві весняні подарунки - різнокольорові кульки та візитівки Херсонської обласної бібліотеки  імені Дніпрової Чайки, які вони створили власноруч.

План продумали, подарунки підготували і почалось!!!


Завданням промоутерів було провести опитування, залучивши якомога більшу кількість людей і з'ясувати: чи полюбляють херсонці читати, чи знають вони де знаходяться найбільші бібліотеки міста і чим для них є книга і бібліотека. А потім на основі цих даних організатори флеш-мобу створять рекламне відео – «Сучасна бібліотека – це справжній острів знань»

За повні і відверті відповіді респонденти отримували подарунки, яким однаково раділи як діти так і дорослі :)

Несподіванкою стала зустріч учасників бібліотечного флеш-мобу із учасниками еко-флешмобу. Вони обмінялися думками та подарували гарний настрій одне одному.



За підсумками флеш-мобу 90 % респондентів зазначили:

  • що вони дуже полюбляють читати, хоча декому інколи не вистачає часу на це заняття;
  • вони знають де знаходяться найбільші бібліотеки міста, і можуть намалювати маршрут.


А ще кожен з них розповів про те, чим для нього є книга і бібліотека в цілому, але про це ви дізнаєтесь у підсумковому відео наших промоутерів.

Іншим 10 %  (переважно це були гості міста) було цікаво прослухати інформацію про бібліотеку та її послуги і вони пообіцяли, що за нагоди обов'язково завітають до Херсонської обласної бібліотеки імені Дніпрової Чайки.



Наймолодший "респондент"


Флеш-моб пройшов дуже вдало тож сподіваємось, що він покладе початок череді інших бібліотечних заходів, які допоможуть ознайомити мешканців міста з послугами сучасних бібліотек.


1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік