17 серпня 2016

Вправні пальчики

Сьогодні у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки справжній ажіотаж. На зустріч з прекрасним спішили не тільки діти, а й дорослі. Це останнє заняття цього літа за програмою «Знаєш скільки справ у літа, їх усі не полічити», та ще й інтрига триває з минулого тижня, якою ж буде наступна тема. Виявилося, що будемо малювати не пензлем, фломастером чи олівцем, а пальчиками і долоньками.




Здається, що при такому малюванні можна порушити всі правила, як то акуратність, точність, достовірність, але це не так. Спочатку треба занурити у фарбу свою долоньку рівно на стільки, скільки треба для малюнку. А далі фантазуй, що домалювати, яку фарбу добавити. Але саме складне виявилося зламати стереотипи. Що у нас вийшло, дивіться на фото.




Виконали самостійний малюнок, а тепер можна попрацювати і колективно. Напередодні 25-річчя незалежності держави виготовили ось такий яскравий плакат. Зі святом, країно!


Зібрані всі мистецькі пазли! Протягом літа читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки дізналися багато нового та цікавого про мистецтво та художню творчість, ці знання стануть у нагоді в начальному процесі. Бібліотекарі відділу естетичного виховання бажають гарних успіхів у навчанні і чекають вас на засіданнях студій «Чеширський кіт» та «Мій світ». До зустрічі, дорогі діти!

P.S. Найщиріші вітання зі святом Рожкову Юрію Геннадійовичу, раднику голови обласної державної адміністрації, голові обласної ради підприємців, депутату Херсонської обласної ради, який подарував фарби для малювання долоньками.


Ракша Анжела Борисівна,
завідувач відділу естетичного виховання

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік