28 грудня 2017

Передноворічна зустріч

Минулої неділі у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулося останнє в цьому році заняття для учасників літературної театр-студії «Чеширський кіт».




Передноворічна зустріч клубівців проходила в святковому, веселому дружньому настрої, адже попереду на них чекають чарівні зимові свята, а позаду залишилися теплі спогади про заняття, репетиції, вистави, акторські досягнення, оплески глядачів та всі ті яскраві події, що відбувалися з ними протягом 2017 року, а їх було чимало…


Тож за таку активну, творчу, талановиту роботу юні актори отримали від книгозбірні подарунки та вітання з наступаючими святами.



Діти познайомилися з виставкою книг «Свято зовсім поруч», яка діє у відділі естетичного виховання. Тут можна знайти ідеї до новорічних свят: цікаві історії та створення подарунків власноруч.


Р.S. Відділ естетичного виховання запрошує бажаючих стати учасниками літературної театр-студії «Чеширський кіт», адже в новому 2018 році на вас чекають нові вистави та кроки вперед у творчість, розвиток.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік