11 грудня 2017

"Не цікаво жити не цікаво"

Сьогодні у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулася чергова скап-зустріч в рамках проекту Віртуальний ЛітПортал «Від тих хто пише, тим хто читає». Пройшла вона у форматі читацької олімпіади, де в ролі тренера виступала незвичайна людина – відомий спортсмен, заслужений тренер України з важкої атлетики, письменник, засновник видавництва «Вісім лапок», автор серії книжок «Веселі пригоди Бровка та Мурчика» - Олександр Зімба.






Перше ніж розпочати спілкування, як на справжніх змаганнях, присутні і гість привіталися спортивними гаслами. А далі на пана Олександра чекав справжній сюрприз. Йому потрібно було «підняти» штангу в суперважкій вазі, яку збирали діти і бібліотекарі протягом всієї зустрічі.




Отже, одягаючи диски на штангу читачі-спортсмени дізнавалися про життєвий і творчий шлях Олександра Івановича та брали участь у різних спортивних конкурсах. По-перше,  потрібно було якомога довше протримати повітряну кульку на голові, у боксерських рукавичках розгорнути цукерку, вгадати, з якої спортивної гри м’яч та скласти вірші, відповідно поданих слів на спортивну тематику.





Черговий рекорд було встановлено і на останок маленькі читайлики почули від пана Олександра корисні поради щодо читання, навчання та успіху.

Спілкування з такою людиною подарувало бібліотекарям та читачам позитивний настрій з самого ранку та «добрячий заряд бадьорості» на цілий день.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік