пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

На захисті авторського права

У рамках Всеукраїнського тижня права співробітниками читальної зали було проведено ряд заходів. Серед них – урок за розробкою, яка отримала ІІ місце в IV Обласному конкурсі на кращий правовий захід «Правові орієнтири».

Захід «На захисті авторського права» у форматі юридичної Академії супергероїв був проведений для шкільних бібліотекарів та учнів міста.

 

Таємниці авторського права підліткам та дорослим допомогли пізнати супергерої Людина-копірайт і його помічниця Тома (торгівельна марка).


Вони розповіли про те, що таке інтелектуальна власність, яку людину чи групу людей слід вважати автором, про строк дії авторського права, про суміжні права, про положення Закону України «Про авторське право і суміжні права» від 23 грудня 1993 р. та інше.



По завершенні експрес-курсу навчання Людина-копірайт і його помічниця Тома запропонували слухачам – майбутнім поборникам авторського права – пройти іспит. Варто відзначити, що учасники заходу успішно виконали покладені на них місії та відстояли законні права сучасних авторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік