31 березня 2017

Шалені читання в стилі видатних дітей завершено!

Ну ось і п’ятниця. Шалені читання в стилі видатних дітей завершено, як і канікули у школах. Час знову повертатися до навчання, яке для наших відвідувачів читацького намету тепер, коли вони надихнулися та окрилилися історіями з дитинства відомих людей, буде легким та бажаним.

Останньою видатною дитиною, про яку читали хлопчики та дівчатка, стала Дніпрова Чайка, ім’я якої і носить наша бібліотека. Прослухана історія про хворобливе та інколи самотнє дитинство цієї талановитої дівчинки, допомогла учасникам у пошуках правильної відповіді на запитання квесту, який для них провели працівники читального залу.


Найприємніший момент сьогоднішнього дня – це, звичайно ж, нагородження дипломами та книжками учасників цього цікавого та пізнавального тижня, який уже майже минув, але залишив по собі лише приємні та теплі спогади.





Дякуємо всім учасникам! Вакуленкам Євгену та Данилу, Дядюрі Оксані, Довбні Анастасії, Турчинякам Артему та Сергію, Залуковському Олександру, Надточому Станіславу, Пташинській Мирославі, Іщуку Дмитру, Каравашкіну Микиті, Нестерову Глібу, Овсюку Максиму, Кіріякам Єлезаветі та Софії, Михальчан Яні, Дураєвій Дарині, а також всім іншим, хто відвідував наш намет.


Ви справді видатні діти!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік