18 травня 2017

«Світ навиворіт. Країна вранішнього сонця»

Святковий фінал обласного заочного конкурсу 
«Багатогранна країна квітучої сакури» з нагоди Року Японії в Україні



17 травня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбувся святковий фінал обласного заочного конкурсу «Багатогранна країна квітучої сакури», що проводився КЗ «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради з нагоди Року Японії в Україні.


За сценарієм на початку свята глядачі уявним авіарейсом «Херсон-Токіо» «відлітають» до Японії, де їх зустрічають ведучі свята у образах працівника Посольства України в Японії та української мандрівниці.


Разом з ведучими конкурсанти та гості свята «мандрують» історією та культурою Країни Вранішнього Сонця, вивчають слова ввічливості японською, беруть активну учать у вікторині, знайомляться з символами та святами країни та стають учасниками справжньої чайної церемонії, яку провела чайний майстер Катерина Чечель.



Протягом квітня-травня у приміщені бібліотеки експонувалася виставка конкурсних робіт, створених у номінаціях «живопис» та «японська каліграфія». Користувачі книгозбірні та її відвідувачі мали змогу проголосувати за роботу, яка їм сподобалася найбільше. В результаті були обрані дві роботи, відзначені призом глядацьких симпатій.


Їхні імена та імена усіх переможців були оголошені під час святкового фіналу конкурсу, який спільно з організаторами підготували працівники відділу естетичного виховання бібліотеки ім. Дніпрової Чайки.



Усіх присутніх своїми виступами привітали вихованці дошкільного навчального закладу №41 групи «Калинка» та учениця музичної школи №1 Шлюхарчук Аліса.



Читайте та пізнавайте світ. До нової зустрічі у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік