22 травня 2017

Стежинами журнальних мудростей

«Стежинами журнальних мудростей» - саме під такою назвою провели бібліотекарі сектору періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки огляд журналів під час заняття Недільної школи батьків.


Цінними порадами ділиться журнал «Мой ребенок» №4, 2017 року: чи готова дитина до школи, яку має самооцінку і як це визначити, про алергію у дитини та реакцію батьків на хвороби своїх чад.


Стаття «Волшебные слова» з журналу «Вокруг света» №5 2017 року розповідає про дослідження останніх років щодо вивчення іноземних мов. Сьогодні для успішного майбутнього наші діти мають знати іноземну мову. І не одну! Це знає практично кожна мама та батько, але мало хто з них замислювався над тим, що нові мови – не просто кар’єрний інструмент. Вони буквально змінюють особистість і навіть будову мозку.


Радимо прочитати статтю. Та зробити свої висновки.

В кожному журналі є багато цікавої і корисної інформацію. Варто тільки погортати сторінки.


А після Школи батьків вже за традицією Ольга Маляренко провела для жінок та дівчат майстер-клас «Гілочка сакури», який приурочили до Року Японії в Україні.

Проведення часу у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки настільки різноманітне, що кожен знайде заняття за своїми уподобаннями. Приходьте і перевірте це!



Ангеліна Вєтрова, 
завідуюча сектором періодичних видань 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік