04 травня 2017

Пересувна оглядова екскурсія «Відлуння Другої світової війни»

3-5 травня 2017 року, напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки проводиться цикл заходів для учнівської молоді «Пересувна оглядова екскурсія «Відлуння Другої світової війни».



Заходи приурочені до 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з метою вшанування подвигу переможців над фашистськими загарбниками, ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань; увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності, сприяння національно-патріотичному вихованню дітей середнього та старшого шкільного віку.


Гість заходу Володимир Анатолійович Торопов, директор музею бойової слави навчального закладу м. Херсона №28, продемонстрував дітям експонати музею - предмети другої світової війни, розповів про їхню історію. Серед експонатів - фотографії, особисті речі воїнів, воєнне обмундирування, нагороди, листи тощо.




Цикл заходів «Пересувна оглядова екскурсія  «Відлуння Другої світової війни» проходитиме також 4 та 5 травня, початок о 12.00, 13.00 та 14.00. Чекаємо на вас у рожевій залі бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік