13 вересня 2018

Бібліосерфінг з Анатолієм Качаном

12 вересня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулася серія творчих зустрічей із «поетом незабутніх дитячих вражень» Анатолієм Качаном, який приїхав до нас із Києва.
Спершу поспілкуватися із поетом-мариністом мали можливість дітлахи, а під час другої зустрічі пан Анатолій зустрівся із вчителями молодших класів та бібліотекарями.

Анатолій Качан розповів про свої мандри місцями Дніпрової Чайки, ім’ям якої названо нашу книгозбірню, а також урочисто вручив директору бібліотеки Анні Іванівні Бардашевській грамоту від голови Національної спілки письменників України Михайла Сидоржевського «за вагомий внесок у систематизацію та популяризацію творчості першої української письменниці-мариністки Дніпрової Чайки» і бібліотечку книг.


Пан Анатолій розказав про цікаві випадки зі свого життя, про незабутні зустрічі із колегами-письменниками, а також зачитав улюблені вірші, опубліковані у збірках, та зовсім свіжі новинки, надруковані на шпальтах «Літературної України». Також він поділився секретами виховання творчої дитини. На його думку, кожній дитині, по-перше, треба «поставити» волю, тобто загартувати дух, а по-друге, творчо її розвивати: наприклад, вести щоденник.
Привітати почесного гостя прийшли і вихованки бібліотечної літературної студії «Контур», які зачитали вірші Анатолія Леонтійовича та власні поетичні експромти. На згадку юним поеткам гість подарував зразки власного екслібрису.



Дякуємо Анатолію Качану за зустрічі із нашими читачами та сподіваємося на подальшу творчу співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік