13 вересня 2018

Як козачата патрульним допомагали!

Триває конкурс “поліцейських” коміксів, віршів та малюнків, який був оголошений БФ «Майбутнє Херсонщини» за підтримкою Police Training Assistance Project - PTAP, Agriteam Canada та Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Щоб залучити якомога більше дітей до цієї справи, а саме - не тільки дітей нашого міста, а й області, представники обласної дитячої книгозбірні та інспектор патрульної поліції в Херсонській області відвідали Голопристанську спеціалізовану бібліотеку-філію для дітей. Присутні четвертокласники взяли участь у ситуативній тренінг-грі «Моя безпечна дорога додому, або Як козачата патрульним допомагали».
По-перше треба було з’ясувати, для чого потрібно знати та вивчати правила дорожнього руху, потім, уявити себе пішоходом, водієм та пасажиром авто, а далі – взяти участь у іграх та вікторинах під назвами «Світлофор», «Патрульного Песика передавай – на питання швидко відповідай» та «Пазли збирай – дорожній знак відгадай ».

В кінці зустрічі діти отримали домашнє завдання – скласти віршик, намалювати малюнок або створити комікс за темою зустрічі, тобто по правилах дорожнього руху.

Тож закликаємо всіх бути обережними та уважними на дорогах та взяти участь у конкурсі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік