03 вересня 2018

Бібліотечні ресурси та можливості на допомогу вихователям дитячих садків


Дитячі роки - найважливіші в житті людини. І як вони пройдуть, залежить від дорослих - батьків, вихователів, вчителів, бібліотекарів. Тому 31 серпня у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки  для вихователів дитячих садків, які відвідують курси підвищення кваліфікації у  КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», відбувся комплекс заходів «Простір інноваційної бібліотеки».




Присутнім  було запропоновано екскурсію – знайомство з книгозбірнею та лекції з досвіду роботи  Херсонської ОБД ім. Дніпрової Чайки.



Завідуюча відділом обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Херсонської ОБД  -  Крижановська Н.М. розповіла про  програми і проекти  підтримки дитячого читання та інноваційні форми роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Завідуюча ВБПІ Херсонської ОБД  -  Давида Ольга Вікторівна  познайомила з такою інноваційною формою роботи, як квест, які бувають квести, яка їх головна мета, а  заступник директора Херсонської ОБД  - Попова Наталія Федорівна презентувала ресурс  «Ювілейна медіатека», створений до 100-річчя від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського.
Такі зустрічі з курсантами КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» вже стали традиційними для нашої бібліотеки і ми щіро  сподіваємось, що навики роботи з дітьми  Херсонської ОБД  знадобляться у практиці вдосконалення нетрадиційних форм роботи з вихованцями дитячих садків  та їх родинами.
Запрошуємо до співпраці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік