11 вересня 2018

Обрії казкового літа

Літо – це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами. Книжкові стежини цього літа у молодшому відділі нашої бібліотеки були надзвичайно цікавими! Адже учасники-читачі створювали свою власну літературну Абетку, виконуючі завдання-сюрпризи та переказуючи прочитані книги. 




З нетерпінням діти чекали саме 9 вересня, адже у цей день ми запросили їх на пізнавально-розважальну гру на підлозі «Алфавіт», під час якої на наших маленьких гостей чекало багато цікавих завдань на кожну з літер абетки: «Граматичні цікавинки», «Жартівливі загадки», «Їжа мультгурмамнів: з екрана на тарілку…», «Ребусоманія», «Показуха», «Фанти», «Художник намалював портрет…» тощо.



Та найбільш хвилюючою звичайно ж стала мить оголошення переможців літніх перегонів за призами. Ними стали: 3 місце – Вошкулат Валерія, учениця 2-Г класу гімназії №20, 2 місце – Воробйов Олександр, учень 3-А класу гімназії №20, 

1 місце – Панасюк Кирило, учень 2-А класу ЗОШ №27.


Головний приз програми літніх читань отримала Атаназевич Валерія, учениця 1-А класу ЗОШ №28.


Та не залишилися без відзнак й інші учасники – кожен отримав диплом за активну участь. 


Програму літніх читань завершено! Дякуємо нашим читачам за таке врожайне літо та з нетерпінням очікуємо на новий сезон! Працівники книгозбірні і надалі збиратимуть книгоманів, адже з першого вересня розпочинається новий етап у житті бібліотеки, а з ним – і нові події та не менш цікаві зустрічі!

1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік