понеділок, 27 січня 2020 р.

Книжку-іграшку бери, гарно час свій проведи

«Навіщо сучасним дітям книги? Це нудно», – думають деякі батьки. І дуже помиляються! Тому що книга – це не лише цікавий сюжет, а й сучасний оригінальний та незвичний формат. З першого дня життя діти з задоволенням вивчають навколишній світ. Вони тягнуться до всього нового і цікавого, і в цьому їм допомагають батьки, вихователі в дитячому садку, однолітки і, звичайно, бібліотекарі. Важливу роль у цьому процесі  відіграють книги. Та книги не в класичному розумінні цього слова, а, так звані, книжки-іграшки. Вони допомагають прищепити дитині любов до читання в ігровій манері ще з раннього віку. 
Саме такі книжки і чекали читай-компанівців на черговій зустрічі у неділю під час інтерактивної коктейль-презентації у форматі колеса фортуни. 


Маленькі читачі із задоволенням крутили ігровий барабан аби дізнатися з якою книгою  будуть гратись. Всього було  вісім секторів з різними видами таких книг.

Тож ми оживляли динозаврів, саджали на долоньку маленьку фею за допомогою книг з доповненою реальністю. Пригадали казки «Червона шапочка» та «Колобок» і влаштували змагання зі складання книжок-пазлів.
У книжках-схованках з’ясовували, що у кого на обід, а книжки з кольоровими віконцями занурили малюків до світу прихованих див.

Чимало цікавих та пізнавальних забав  було цього разу у хлопчиків та дівчаток. Тож, якщо і у вас виникло бажання  поринути у цікаву пригоду разом з книжками-іграшками, чекаємо у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки! Книжковий світ – це завжди дива!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік