22 січня 2021

Естафета єднання

З нагоди дня Соборності України для учнів 5-9 класів Херсонської гімназії №16 із вивченням мов національних меншин працівники читальної зали та відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провели захід в рамках естафети єднання «Соборна. Вільна. Самостійна», який пройшов у Zoom-форматі.



Історичні події щодо державо-творчого становлення незалежної України вплинули і на мистецько-культурне життя країни.

До цієї дати тисячі людей з різних куточків України об’єднуються, демонструючи свободу, єдність та незламність української нації. 


Бібліотекар відділу естетичного виховання розповіла про найдивовижніші та наймасштабніші рекорди, які присвячують Батьківщині. 



На завершення заходу  бібліотекарі разом з дітьми створили символічний «Живий ланцюг» з привітань для України різними мовах світу: рідною – українською,  англійською та німецькою.




Кожен учасник заходу, проводячи паралель із життям сучасної країни, висловив свою думку про важливість знання історії, її символів, традицій та зробили висновки, що українці повинні берегти незалежність, суверенність та соборність Батьківщини.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік