29 січня 2021

Прочитай, знайди відгадки, на усі складні загадки!

Багато хто і досі вважає, що сафарі - це полювання на диких тварин. Але сьогодні в усьому світі «сафарі» означає мирне фотополювання за дикими тваринами. Завдяки бібліотекарям дитячої книгозбірні імені Дніпрової Чайки малюки початкової ЗОШ №50 здійснили небувале полювання – полювання за цікавою та корисною інформацією, яка міститься у книжках: казках та енциклопедіях.

Бібліотечне інформаційне сафарі об’єднує в собі декілька переміщень: інтелектуальну стежину, фотополювання, хитрі питання, загадкові перевтілення, нічні спостереження тощо.

Та щоб вправно впоратися із усіма завданнями хлопчикам та дівчатам потрібно було проявити увагу, кмітливість, начитаність, наполегливість, інтелект та навички роботи в команді.

Кінцевим продуктом цієї розумової та, на деяких етапах, «ризикової» експедиції стали – нові знання, позитивні емоції, гарний настрій.

Тож, якщо ваші вихованці чекають чергових пригод, бажають отримувати незвичайну, захоплюючу інформацію, допитливі та спраглі до знань - нова гра під назвою «Прочитай, знайди відгадки, на усі складні загадки!» чекає на них.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік