24 січня 2021

Перша подорож до моря

На черговому занятті в англомовному клубі English Speaking Club, який працює щопонеділка та щочетверга в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулася дуже захоплююча інтерактивна творча онлайн-зустріч з чудовою людиною Іриною Скібенко.

Ірина - вчитель англійської мови, мандрівниця та письменниця, тому вона з великим задоволенням презентувала для групи дівчат-підлітків у Херсоні свою першу англомовну книгу «Ніна та Єва. Перша подорож до моря».

Авторка підготувала різноманітні ігрові та творчі завдання за текстом свого твору, щоб якнайяскравіше представити головних героїв книги. Учасники зустрічі, навіть, разом з ними відправилися у віртуальну подорож до Туреччини (за допомогою Google карт).

І оскільки один із персонажів книги – пес породи «такса», клубівці дізналися більше цікавих фактів саме про цю породу, переглядаючи пізнавальне відео. Дівчатам дуже сподобалось таке надзвичайно захоплююче спілкування, і вони з нетерпінням чекають на подальший зв'язок з авторкою.

Дуже дякуємо Ірині Скібенко за її книги, які знайшли своє місце на полицях Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки і свого вдячного читача! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік